Izvor: Blic, 05.Apr.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIRKUS OD IZBORA Predsednički kandidati se TESTIRAJU NA DROGU, a debatu će držati na poslednjem mestu gde biste to očekivali

Aktuelni predsednik Ukrajine Petro Porošenko i komičar Volodimir Zelenski, koji će se takmičiti u drugom krugu predsedničkih izbora, dali su krv na analize kojima se utvrđuje prisustvo droge i alkohola. Njih dvojica će držati i debatu i to na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porošenko i Zelenski dali krv za analizu na alkohol i drogu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2019

KIJEV - Aktuelni predsjednik Ukrajine Petro Porošenko i komičar Volodimir Zelenski, koji će se takmičiti u drugom krugu predsjedničkih izbora, dali su krv na analize kojima se utvrđuje prisustvo droge i alkohola.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Predsednički kandidati u Ukrajini podrvrgnuti testovima na alkohol i drogu

Izvor: Beta, 05.Apr.2019

Predsednički kandidati u drugom krugu izbora u Ukrajini, Petro Porošenko i Volodimir Zelenski, danas su podvrgnuti testovima na alkohol i droge i to se uživo prenosilo na društvenim mrežama.Porošenko i njegov protivnik, koji nije vodio klasičnu predizbornu kampanju i njegov program ostaje za sada...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.