Izvor: Blic, 25.Jun.2023, 23:43

"CILJ ISTRAGE NIJE DA SE NEKOME PRIPIŠE KRIVICA" Istražitelji ispituju snimke i razgovore stradalih u podmornici "Titan", novi trag će otkriti sve?

Kanadski istražitelji pregledaju snimke glasova i razgovora, odnosno audio-snimke koji su sačuvani na brodu "Polarni Princ" koji je prevozio podmornicu i njenih pet članova posade, koji su proglašeni mrtvim, na putovanju do olupine Titanika, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istražitelji preslušavaju snimke razgovora i glasova sa broda koji je bio na vezi sa podmornicom Titan: Istrazi se pridružuju i Amerikanci

Izvor: 24sedam.rs, 26.Jun.2023, 07:20

Kanadski istražitelji ukrcali su se na brod, Polarni princ, u subotu kako bi prikupili informacije sa registratora podataka o putovanju i drugih sistema plovila

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.