CIA ima snimak u kome princ Salman traži da se Kašogi ućutka

Izvor: RTS, 22.Nov.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIA ima snimak u kome princ Salman traži da se Kašogi ućutka

Američka obaveštajna agencija CIA ima snimak telefonskog razgovora u kome je saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman dao instrukcije da se "ućutka Džamal Kašogi što je pre moguće", javlja turski sajt Hurijet dejli njuz.
Hurijet dejli njuz je citirao uglednog turskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolumnistu koji je rekao da je direktorka CIA Đina Haspel "signalizirala" postojanje snimka tokom posete Ankari prošlog meseca.

Neimanovani turski zvaničnik, s kim je Rojters stupio u kontakt, izjavio je da nema informacije o postojanju takvog snimka.
Saudijski novinar Džamal Kašogi je 2. oktobra ušao u saudijski konzulat u Istanbulu radi pribavljanja dokumenata za svoje venčanje.
Iz konzulata novinar nije izašao, a Rijad je najpre tvrdio da ne zna šta je sa Kašogijem, međutim, posle par nedelja je priznao da je on ubijen.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

CIA ima snimak u kome Salman traži da se Kašogi ućutka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2018

CIA ima snimak telefonskog razgovora u kome je saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman dao instrukcije da se "ućuti Džamal Kašogi što je pre moguće", javio je danas turski sajt Hurijet dejli njuz...Hurijet dejli njuz je citirao uglednog turskog kolumnistu koji je rekao da je direktorka CIA...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.