Izvor: Blic, 31.Avg.2018, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČERI PARADAJZ MOŽE BITI JOŠ LEPŠI Dva Somborca su razvila biznis sa ovim povrćem i prave ga SUŠENOG U ULJU

Somborci Igor Olujić i Davor Demonja petnaeset godina su se bavili proizvodnjom rasada, a onda odlučili da proizvode sušeni čeri paradajz u ulju. Ovi vredni mladi ljudi kažu da je prošla godina bila eksperimentalna u pogledu traženja najboljeg recepta i ispitivanja tržišta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.