Bufon zaigrao za Parmu posle 20 godina

Izvor: OkRadio.rs, 21.Avg.2021, 13:29

Bufon zaigrao za Parmu posle 20 godina

Proslavljeni italijanski golman Đanluiđi Bufon ponovo je stao na gol Parme posle 20 godina. Bufon je za "mlekadžije" prethodno branio od 1995. do 2001. godine, kada je otišao u Juventus i u Torinu bio do 2018. godine.   Potom je jednu sezonu odigrao u dresu Pari Sen Žermena, potom se vratio u Juve, a ovog leta i u Parmu.   U petak uveče je bio na golu protiv Frozinonea u prvom kolu Serije B koji je završen rezultatom 2:2.   Bufon tako nije imao sreće da ponovo debituje bez primljenog gola, ali nije ni poražen.   Dare tutto ciò che abbiamo per raggiungere i nostri obiettivi.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

ITALIJAN PIŠE ISTORIJU: Bufon na golu Parme nakon 20 godina!

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2021

Đanluiđi je debitovao! Frozinone je u petak ugostio ekipu Parme. Utakmica 1. kola Serije B je završena rezultatom 2:2. Rezultat nije bio u prvom planu, a u centru pažnje se našao legendarni Đanluiđi Bufon. Čuveni golman reprezentacije Italije je nakon 20 godine ponovo debitovao za Parmu. Bufon...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.