Brrrr,zaglavljeni u koloni od 200 kilometara!

Izvor: Mondo, 02.Dec.2012, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brrrr,zaglavljeni u koloni od 200 kilometara!

Na federalnoj trasi Rusija, kod grada Tver, danas se zbog snežnih padavina formirala kolona duga 200 kilometara, javljaju ruski mediji.

Ministarstvo za vanredne situacije, međutim, tvrdi da se situacija normalizuje i da zastoja ima zbog propuštanja tehnike za čišćenje snega.

Prema navodima ruskih medija, situacija na trasi je teška zbog snega koji je počeo da pada u petak.

Ministar za vanredne situacije Vladimir Pučkov je helikopterom nedleteo Tversku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oblast da bi se na licu mesta uverio kako se realizuju mere za otklanjanje posledica snežne nepogode, dok ministar saobraćaja Maksim Sokolov na sastanku sa rukovodstvom Tverske oblasti razmatra sitaciju, preneo je Itar-tass.

Na putu su organizovani punktovi na kojima vozači mogu da se zagreju, dobiju topla jela i medicinsku pomoć, a otvoren je i crveni telefon u odeljenju za vanredne situacije za Tversku oblast.

(Tanjug, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Zbog snega kolona duga 200 kilometara

Izvor: Blic, 02.Dec.2012

Na federalnoj trasi Rusija, kod grada Tver, danas se zbog snežnih padavina formirala kolona vozila duga 200 kilometara. Hiljade automobila i kamiona su zaglavljeni, neki više od dva dana, zbog senga koji je napadao u regionu severozapadno od Moskve, preneo je Rojters. ..U subotu su dužina kolone tokom...

Nastavak na Blic...

Dvesta kilometara gužve zbog snega

Izvor: RTS, 02.Dec.2012

Zbog snežnih padavina kod grada Tver formirala se kolona duga 200 kilometara, javljaju ruski mediji. Ministar za saobraćaj nadleteo kolonu helikopterom...Na federalnoj trasi Rusija, kod grada Tver, zbog snežnih padavina formirala se kolona duga 200 kilometara, javljaju ruski mediji...Ministarstvo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.