Broj poginulih u porastu na Novom Zelandu: Stradalo osmoro, 24 teško povređeno, 16 se vodi kao nestalo

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj poginulih u porastu na Novom Zelandu: Stradalo osmoro, 24 teško povređeno, 16 se vodi kao nestalo

Broj poginulih od posledica erupcije vulkana na ostrvu Belom ostrvu (Vakatane) u blizini Novog Zelanda porastao je na osam, a prema procenama medicinskog osoblja, broj žrtva će i dalje rasti Broj poginulih od posledica erupcije vulkana na ostrvu Belom ostrvu (Vakatane) u blizini Novog Zelanda porastao je na osam, a prema procenama medicinskog osoblja, broj žrtva će i dalje rasti. Kako prenosi AP, 16 osoba se vode kao nestale, a više od 24 pacijenata se nalazi na intenzivnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nezi s veoma teškim opekotinama. Stručnjaci procenjuje da je mogućnost još jedne erupcije između 50 i 60 odsto.PROČITAJTE JOŠ - Vulkan eksplodirao dok su ga posetioci obilazili, broje se mrtvi: Fotografija ljudi iz kratera minut pre strahovite erupcije (FOTO/VIDEO) Za sada se ne primećuju znaci života na ostrvu koje lokalno stanoviništvo naziva Vakatane, a žitelji Novog Zelanda - Belo ostrvo. Ostrvo je bila popularna turistička destinacija i tog dana kada je došlo do erupcije na njemu je bilo 47 turista, među kojima najviše Australijanaca. Iz bolnice u kojoj su smešteni teško opečeni pacijenti, poruceno je 1,2 miliona kvadratnih centimetara kože koja je uzeta od 60 davalaca.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula još jedna žrtva pucnjave u Češkoj

Izvor: RTS, 12.Dec.2019

Broj poginulih u pucnjavi u češkoj bolnici porastao je na sedam, kada je dva dana nakon napada preminula žena koja je bila teško ranjena. . Muškarac, star 42 godine, u utorak je otvorio vatru u čekaonici u Univerzitetskoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.