Brizbejn, uhapšene dve osobe srpskog porekla zbog trgovine drogom

Izvor: RTS, 29.Mar.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brizbejn, uhapšene dve osobe srpskog porekla zbog trgovine drogom

Australijska policija zaplenila je drogu u vrednosti 1,3 miliona australijskih dolara i 31.450 dolara u kešu i tom prilikom uhapsila tri osobe, od kojih su dve poreklom Srbi.
Prema pisanju lokalnih medija, radi se o Stefanu Opačiću i Igoru Katariću, koji se pominju kao izbeglice iz Srbije, i Australijancu Džasperu Džon Diju, koji su uhapšeni u Brizbejnu sa oko 6,6 kilograma MDMA droge, kao i sa pištoljem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa prigušivačem.
Prema pisanju australijskog sajta Najnnjuz, oni su uhapšeni nakon istrage koja je trajala nekoliko meseci, a pali su kada se policajac koji se predstavljao kao kupac dva puta od njih kupio po 50 grama MDMA i platio im po 3.400 dolara.
Opačić se tereti i da je prodao nekom muškarcu pištolj vredan 15.000 dolara na parkingu sportskog centra.
Sva trojica ostaće u pritvoru do narednog pojavljivanja pred sudom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državljani Srbije uhapšeni u Australiji zbog dilovanja droge

Izvor: Radio 021, 29.Mar.2019

Australijska policija zaplenila je drogu u vrednosti 1,3 miliona australijskih dolara i 31.450 dolara u kešu i tom prilikom uhapsila tri osobe...Među uhapšenima su dve osobe poreklom iz Srbije...Prema pisanju lokalnih medija, radi se o Stefanu Opačiću i Igoru Katariću koji se pominju kao izbeglice...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.