Britanski sudija odobrio uzimanje uzorka krvi od Skripalja

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski sudija odobrio uzimanje uzorka krvi od Skripalja

Britanski sudija odobrio je uzimanje uzorka krvi od bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije, i ti uzorci će biti poslati stručnjacima Organizacije za zabranu hemijskog oružja.

Uzimajući u obzir nemogućnost donošenja odluka o aferi Sergeja i Julije Skripalj, koji su otrovani 4. marta u Solzberiju, sudija Vilijams je ocenio da je u skladu sa zakonom uzimanje uzoraka krvi kako bi stručnjaci mogli da sprovedu svoje analize o supstanci koja je korišćena >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za trovanje, navela je britanska vlada.

Bivši agent i njegova ćerka i dalje se nalaze u kritičnom stanju, a sumnja se da su otrovani nervnim agensom tipa "novičok".

Britanske vlasti optužile su Rusiju da je odgovorna za to trovanje, što su vlasti u Moskvi demantovale.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Britanski sudija odobrio uzimanje uzorka krvi od Skripalja

Izvor: B92, 22.Mar.2018

London -- Britanski sudija odobrio je uzimanje uzorka krvi od bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije...Kako se navodi, ti uzorci će biti poslati stručnjacima Organizacije za zabranu hemijskog oružja...Uzimajući u obzir nemogućnost donošenja odluka o aferi Sergeja i Julije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.