Britanski premijer imao manji saobraćajni udes

Izvor: VOA, 17.Jun.2020, 17:17

Britanski premijer imao manji saobraćajni udes

Britanski premijer Boris Džonson imao je manju saobraćajnu nezgodu kada je demonstrant istrčao pred vozilo u kom se nalazio dok je napuštao zgradu Parlamenta. Kabinet britanskog premijera potvrdio je da se Džonson nalazo u vozilu – rekavši da nema informacija o povređenima. Agencija Asošijeted pres javila je da fotografije objavljene na društvenim mrežama prikazuju muškarca koji trči prema srebrnom Jaguaru u pratnji policijskog motocikla i još jednog automobila. Vozilo u kom se nalazio britanski premijer naglo je zakočilo – zbog čega ga je u zadnji deo udario automobil iz pratnje. Nakon kratke pauze vozila su nastavila da se kreću. Demonstrant je posle incidenta oboren na zemlju. Na fotografijama je prikazano da ga je policija privela. Britanski premijer je inače bio na na putu ka kancelariji gde je trebalo da odgovara na poslanička pitanja. Pred britanskim parlamentom održavalo se nekoliko protesta – uključujući grupu koja se protivi izlasku Velike Britanije iz Evropske unije, ali i grupa koja se zalaže za prava Kurda.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Boris Džonson doživeo saobraćajku: Džip udario vozilo premijera Velike Britanije (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2020

Zbog naglog kočenja džip koji je bio iza vozila Borisa Džonsona zakucao se u njegov auto Boris Džonson, premijer Velike Britanije doživeo je danas saobraćajnu nezgodu kada je džip iz njegove pratnje udarilo vozilo u kome je bio Džonson.Za incident, koji se dogodio u blizini...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.