Britanski konzervativci će održati godišnji kongres u virtuelnoj formi

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2020, 21:10

Britanski konzervativci će održati godišnji kongres u virtuelnoj formi

Konzervativna stranka britanskog premijera Borisa Džonsona (Johnson) pridružila se danas drugim strankama u zemlji koje su odlučile da stranački godišnji kongresi ove godine budu održani onlajn zbog pandemije koronavirusa.

Konzervativci su, posle laburista i liberalnih demokrata, odlučili da kongres u oktobru bude u virtuelnom obliku.

Kopredsednici vladajuće stranke Amanda Miling (Milling) i Ben Eliot (Elliot) uputili su pismo članovima partije u kojem izražavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nadu da će neki dogođaji kongresa predviđenog u Birmingemu ipak biti održani uz fizičko prisustvo, ako to sanitarne prilike budu dozvolile.

Velika Britanija je zemlja sa najvećim brojem umrlih od koronavirusa u Evropi. U toj zemlji gde je preminulo više od 44.000 ljudi, ublažavaju se mere karantina uvedene 20. marta. U subotu su otvoreni pabovi, restorani, hoteli i biokopi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.