Britanska vojska spremna da pomogne u isporuci goriva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Sep.2021, 09:01

Britanska vojska spremna da pomogne u isporuci goriva

Britanska vojska je spremna da pomogne u vezi sa problemom isporuke goriva tokom četvrtog dana dugih redova i zatvaranja benzinskih stanica u toj zemlji, piše BBC. Oko 150 vozača vojnih cisterni pripremiće se za isporuke stanicama koje su ostale prazne usljed paničnog kupovanja goriva tokom prethodnih dana. Porast potražnje uslijedio je zbog straha da će lanac isporuke goriva biti pogođen nedostatkom vozača cisterni, iako goriva ima dovoljno u rafinerijama. "Počinjemo da primjećujemo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kriza na ostrvu: Britanska vojska spremna da isporuči gorivo

Izvor: Blic, 28.Sep.2021

Britanska vojska je spremna da pomogne u vezi sa problemom isporuke goriva tokom četvrtog dana dugih redova i zatvaranja benzinskih stanica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.