Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija:Napad mačetom u tržnom centru u Kentu

Najmanje jedna osoba je povređena u napadu mačetom u tržnom centru u Kentu, a britanska policija je uhapsila napadača. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se vidi kako uspaničeni kupci beže iz tržnog centra Intu, prenosi Gardijan. Policija je uhapsila napača, mladića od dvadesetak godina, a traga za još jednim muškarcem koji je pobegao sa lica mesta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Napad mačetom u tržnom centru u Kentu

Izvor: Akter, 26.Dec.2015

Najmanje jedna osoba je povređena u napadu mačetom u tržnom centru u Kentu, a britanska policija je uhapsila napadača..Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se vidi kako uspaničeni kupci beže iz tržnog centra Intu, prenosi Gardijan...Policija je uhapsila napača, mladića...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.