Britanija: Bake i deke u ranim tridesetim!

Izvor: S media, 14.Jun.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija: Bake i deke u ranim tridesetim!

U Britaniji je zabeležen alarmantan porast trudnica tinejdžerki. Socijalne službe počele su da pružaju pomoć roditeljima tinejdžerki kako bi mogli da paze na svoje unuke.

Socijalne službe u Velikoj Britaniji počele su da se pripremaju za talas trudnica tinejdžerki, kao i za sve veći broj baka i deka u ranim tridesetim. Moraće da razvijaju poseban program, pošto su do sada radili samo sa mladim roditeljima tinejdžera.

Naime, sve veći broj tinejdžerki >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Britaniji već sa 12 godina stupa u seksualne odnose i ostaju trudne. Pošto još uvek žive sa roditeljima, roditelji su ti koji moraju da preuzmu odgovornost za bebe. Često se dešava i da roditelji imaju dete istog uzrasta kao njihovo unuče.

U Londonu je zabeleženo više slučajeva da žene oko 35 godina, imaju ćerke od 14 i dve godine, a da te ćerke od 14 imaju dete od dve godine.

Prebio druga dok su bili u krevetu sa polugolom devojkom!

Najjača devojčica Velike Britanije

Novi erotski rialiti šou u Britaniji! (VIDEO)

U Britaniji se inače godišnje zabeleži oko 40 hiljada trudnoća kod tinejdžerki. Po tim statistikama Britanija je prva u Evropi.

Stručnjaci ocenjuju da ovakve pojave ostavljaju trajne posledice i na decu, i na roditelje, odnosno bake i deke.

Daily Mail

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.