Britanac otrovan novičokom došao svesti

Izvor: RTS, 10.Jul.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanac otrovan "novičokom" došao svesti

Čarli Rouli, Britanac koji je otrovan nervnim agensom "novičok" pre 10 dana, došao je svesti, saopštila je bolnica u Solsberiju.
Iz bolnice, međutim, napominju da se Rouli (45) i dalje nalazi u kritičnom, ali stabilnom stanju, prenosi Rojters.

"Videli smo malo, ali značajno poboljšanje u stanju Čarlija Roulija. On je u kritičnom, ali stabilnom stanju, i sada je svestan", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << glavna sestra u bolnici u Solsberiju Lorna Vilkinson.
Rouli (45) je otrovan zajedno sa Daun Stardžes (44), koja je preminula u nedelju.
Njih dvoje otrovani su "novičokom" na samo nekoliko kilometara od mesta gde su istim nervnim agensom napadnuti bivši ruski dvostruki agent Sergej Skripalj i njegova kćerka Julija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Britanac otrovan nervnim agensom došao svesti, ali i dalje kritično

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2018

Rouli je u svesnom stanju..Britanac Čarli Rouli, koji je otrovan nervnim agensom novičok pre 10 dana, došao je svesti, saopštila je danas bolnica u Solsberiju...Pročitajte i: ..Iz bolnice, međutim, napominju da se Rouli (45) i dalje nalazi u kritičnom, ali stabilnom stanju, prenosi Rojters...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.