Brejvik priznao ubistva, žrtava možda 98

Izvor: Mondo, 23.Jul.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brejvik priznao ubistva, žrtava možda 98

Norveška policija saopštila je danas da je osumnjičeni koji je uhapšen juče u vezi sa smrtonosnim napadima u Oslu i na ostrvu Utoja, u kojima je, prema poslednjim podacima, ubijeno 92 ljudi, priznao da je pucao iz vatrenog oružja. Istažuje se mogućnost da li je u napadima učestvovao još jedan čovek. U centru korišćena "prljava bomba".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni priznao da je pucao, strahuje se da ima još žrtava

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2011

OSLO - Norveška policija je danas saopštila da je osumnjičeni koji je uhapšen juče u vezi sa smrtonosnim napadima u Oslu i na ostrvu Utoja, u kojima je, prema posljednjim podacima, ubijeno 92 ljudi, priznao da je pucao iz vatrenog oružja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ubica iz Osla priznao, možda imao saučesnika

Izvor: Radio 021, 23.Jul.2011

Norveška policija saopštila je danas da je osumnjičeni koji je uhapšen juče u vezi sa smrtonosnim napadima u Oslu i na ostrvu Utoja, u kojima je, prema poslednjim podacima, ubijeno 92 ljudi, priznao da je pucao iz vatrenog oružja. Istražuje se mogućnost da li je u napadima učestvovao još jedan...

Nastavak na Radio 021...

Uhapšeni priznao da je pucao, strahuje se da ima 98 žrtava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2011

OSLO/LONDON -..Norveška policija saopštila je danas da je osumnjičeni koji je uhapšen juče u vezi sa smrtonosnim napadima u Oslu i na ostrvu Utoja, u kojima je, prema poslednjim podacima, ubijeno 92 ljudi, priznao da je pucao iz vatrenog oružja...Policija je saopštila i da se strahuje da bi broj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.