Brazilski predsednički kandidat poginuo u avionskoj nesreći! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilski predsednički kandidat poginuo u avionskoj nesreći! (VIDEO)

Brazilski predsednički kandidat Eduardo Kampos poginuo je kada se njegov privatni avion srušio

Brazilski predsednički kandidat Eduardo Kampos (49) i još šest osoba poginuli su kada se njegov privatni avion srušio u gradu Santosu, prenosi portal noticias24.com.

Avion tipa “cesna 560-XL” izgubio je kontakt sa kontrolom leta dok se pripremao da sleti, prenela je agencija Rojters. Mali avion poleteo je iz Rio de Žaneira ka periferiji Sao Paula, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << portparol vazduhoplovnih vlasti Pedro Luis Farkik.

Avion je pao zbog lošeg vremena dok se pripremao da sleti, kontrola vazdušnog saobraćaja je izgubila kontakt s letelicom - rekao je portparol Farkik, dodaje AFP.

Kampos, kandidat Brazilske socijalističke stranke (PSB) za predsedničke izbore u oktobru, često je koristio taj avion u kampanji. Prema navodima u avionu s Kamposom bili su i jedan novinar, zvanični fotograf i Kamposov vozač.

Vatrogasci iz Santosa saopštili su ranije da u nesreći ima najmanje 10 povređenih. Lokalni mediji su javili da su tri kuće u plamenu. Televizijski snimci pokazali su dim sa mesta pada aviona u rezidencijalnom delu Santosa, na dve kuće i gimnaziju.

Kampos je bio oženjen i ima petoro dece. Prema anketama bio je treći u trci za predsedničke izbore koji se održavaju 5. oktobra.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.