Brazil: U pucnjavi ubijeno 25 ljudi, među njima i policajac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 18:32

Brazil: U pucnjavi ubijeno 25 ljudi, među njima i policajac

Najmanje 25 osoba, uključujući jednog policajca, ubijeno je danas u pucnjavi tokom policijske operacije protiv dilera droge u predgrađu Rio de Žaneira, saopštila je policija.

Kako je preneo list "O Globo", do pucnjave je došlo u siromašnom predgrađu Žakarezinjo.

Među ranjenima u vatrenom obračunu su i dva putnika iz metroa u tom delu Rija, dodao je list.

Osumnjičeni su pokušali da pobegnu preko krovova dok je policija ulazila u siromašni deo Rija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u oklopnim vozilima, a helikopteri leteli iznad njih, prikazala je lokalna televizija.

Pogođena su trojica policajaca i jedan je podlegao povredama, navela je policija.

Ovo je bila jedna od najsmrtonosnijih pojedinačnih policijskih operacija u Rio de Žaneiru.

Policija je navela da su među poginulima vođe bande koja se bavila trgovinom drogom i da je uhapšeno najmanje 10 osumnjičenih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u faveli u Riju, najmanje 25 mrtvih

Izvor: RTS, 06.Maj.2021

Najmanje 25 osoba je ubijeno, uključujući i jednog policajca, u pucnjavi tokom policijske akcije u Rio de Žaneiru. . Pucnjava se dogodila tokom policijske akcije u jednoj od favela u delu grada Žakarezinjo. Sukobi policije i narko-bandi u tom delu grada traju već sedam...

Nastavak na RTS...

U pucnjavi u Brazilu ubijeno 20 ljudi, među njima i policajac

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2021

RIO DE ŽANEIRO - Najmanje 20 osoba, uključujući jednog policajca, ubijeno je danas u pucnjavi tokom policijske operacije protiv dilera droge u predgrađu Rio de Žaneira, javili su lokalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.