Brazil: Pucnjava u školi, 10 mrtvih

Izvor: B92, 07.Apr.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil: Pucnjava u školi, 10 mrtvih

Rio de Žaneiro -- Desetoro ljudi je ubijeno, a 18 ranjeno kada je naoružani čovek počeo da puca u jednoj školi u Rio de Žaneiru.

Lokalna TV stanica je prenela izjavu šefa spasilaca Evandre Bezera da su 18 osobe ranjene, od kojih neki imaju povrede glave.

Prema agenciji Asošiejted pres, policija još nije potvrdila informaciju o ubijenima. Policija je saopštila i da je 23-godišnji napadač, koji je posle pucnjave sebi oduzeo život, bio bivši učenik te škole. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je ostavio pismo u kojem je najavio da će se ubiti, dodaje Frans pres. Napadač je ušao u školu sa rancem na leđima i rekao da treba da održi predavanje, posle čega je u jednoj učionici počeo da puca po učenicima.

Povređeni učenici i nastavnici su prebačeni u bolnicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.