Izvor: B92, 24.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braun novi predsednik laburista

Mančester -- Ministar finansija Velike Britanije Gordon Braun preuzeo od premijera Tonija Blera funkciju predsednika Laburističke partije.

"Braun će na najbolji način služiti interesima države", izjavio je Bler na konferenciji za novinare i dodao da je siguran da je Braun dobro rešenje.

Za Braunovog zamenika u Laburističkoj partiji izabran je sadašnji ministar pravde Hariet Harmen, ali Braun još nije objavio ko će biti njegov zamenik na premijerskoj funkciji u vladi Ujedinjenog kraljevstva.

"Naša spoljna politika u godinama koje predstoje odražavaće istinu da je za izolovanje i pobedu nad terorizmom sada potrebno više od vojne angažovanosti", izjavio je Braun novinarima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.