Bratislav Dikić napustio Crnu Goru

Izvor: Vostok.rs, 16.Feb.2021, 08:58

Bratislav Dikić napustio Crnu Goru

Bivši general srpske Žandarmerije Bratislav Dikić sinoć je napustio Crnu Goru, nakon što su mu posle ukidanja prvostepene presude Apelacionog suda, vraćena lična dokumenta, potvrdio je za Pobjedu advokat Dušan Jovović.
Viši sud je usvojio zahtev odbrane da se Dikiću vrati pasoš i lična karta koji su mu bili neophodni za odlazak u Srbiju, objasnio je advokat Jovović. Nakon što je Apelacioni sud Dikiću ukinuo pritvor on je po nalogu istog suda napustio Upravu za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) i nakon razgovora sa inspektorom za strance sproveden u Prihvatilište za strance.    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Dikić napustio Crnu Goru nakon ukidanja presude

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2021

Bivši general Žandarmerije Nišlija Bratislav Dikić napustio je juče Crnu Goru, jer mu je tamošnji Apleacioni sud ukinuo presudu za državni udar od pre 5 godina.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.