Boston gloub: I Šešelj podržava Trampa

Izvor: RTS, 09.Feb.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston gloub: I Šešelj podržava Trampa

Kolumnista američkog "Boston glouba" Aleks Bim svrstao je Vojislava Šešelja na listu poznatih ličnosti koje podržavaju predsedničkog kandidata Republikanske stranke Donalda Trampa.
Na listi poznatih osoba koje podržavaju Donalda Trampa su košarkaš Denis Rodman, Halk Hogan, kao i glumci Stiven Boldvin i Gari Bjusi.
Na listi su i roker Ted Njudžent, kantri pevačica Loreta Lin, ćerka pokojnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << glumca Džžona Vejna – Aisa, bokser Majk Tajson i ostali.
Bim podseća da se lideru radikala sudi za ratne zločine pred Haškim tribunalom.
"Šešelj i Tramp su imali uvredljive izjave o muslimanima, da se delikatno izrazim, a Šešelj se nada da će srpski Amerikanci na izborima pomeriti tas na vagi u Trampovu stranu", naveo je Bim u svojoj kolumni od 5. februara.
U zaključku "čestita" svima koji će podržati Trampa. "Vaše šanse da budete pozvani na inauguracioni bal 2017. su slične mojim šansama da osvojim Nobelovu nagradu u eksperimentalnoj fizici. Do onda, uživajte u kampanji", poručio je Bin.
Šešelj: Nadam se da će moja podrška Trampu biti presudna
Šešelj je, reagujući na pisanje kolumniste Boston glouba, rekao da se nada da će njegova podrška biti presudna za Trampovu pobedu na ovogodišnjim američkim predsedničkim izborima.
"Uveren sam da će svi Srbi koji žive u Americi glasati za njega, ali i mnogi drugi Amerikanci koji cene moje političke poglede i ideologiju koju zastupam", rekao je Šešelj Tanjugu.
Upitan zašto smatra da bi pobeda Donalda Trampa donela nešto pozitivno Srbiji, Šešelj je rekao da je Tramp jasno i glasno osudio bombardovanje Srbije i da se i u kampanji ponaša kao srpski prijatelj.
"Klintonka (Hilari Klinton) je, na primer, imala značajnu ulogu u bombardovanju Srbije kad je njen muž bio predsednik SAD, a Tramp je jasno i glasno osudio bombardovanje Srbije", rekao je Šešelj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boston gloub: I Šešelj podržava Trampa

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016

BEOGRAD - Kontroverzni kolumnista američkog "Boston Globa" Aleks Beam svrstao je Vojislava Šešelja na listu VIP licnosti koje podržavaju predsjedničkog kandidata Republikanske stranke Donalda Trampa, prenosi današnji "Blic"..."Upoznajte glavnog čoveka koji pruža podršku Trampu - Vojislav Šešelj,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

HIT: Evo koji se srpski političar nalazi na svetskoj VIP listi ličnosti koje podržavaju Trampa

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 11:27

Kontroverzni kolumnista američkih novina “Boston gloub“ Aleks Bim svrstao je Vojislava Šešelja na listu VIP ličnosti koje podržavaju predsedničkog kandidata Republikanske stranke Donalda Trampa...“Upoznajte glavnog čoveka koji pruža podršku Trampu - Vojislava Šešelja, lidera Srpske radikalne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.