Boston: Šestoro izbodenih u blizini koledža, napadači u bekstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston: Šestoro izbodenih u blizini koledža, napadači u bekstvu

Šest osoba izbodeno je nožem i flašama rano jutros na ulici u blizini kampusa koledža "Emerson" u Bostonu, saopštila je bostonska policija, prenosi "Boston Gloub", koji navodi da su dvojica osumnjičenih napadača u bekstvu.

"Raša tudej" javlja, pozivajući se na navode policije, da je jedan napadač uhapšen, dok je drugi u bekstvu.

Bostonska policija je saopštila da je jedna od ranjenih osoba u kritičnom stanju i da je podvrgnuta operaciji.

Zvaničnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bostonske policije Bernard O'Rurk rekao je da su neke rane nanete nožem, a druge razbijenim flašama.

Prema njegovim rečima, policija je identifikovala jednog osumnjičenog.

"Boston Gloub" navodi da su dva osumnjičena napadača i dalje u bekstvu, dok se, prema rečima portparola policije, i za jednu od izbodenih osoba sumnja da je napadač.

Policija je intervenisala na licu mesta oko 02.15 sati po lokalnom vremenu, nakon što je prijavljena tuča, i naišla na izbodene osobe, rekao je O'Rurk.

U toj gradskoj četvrti nalazi se veliki broj barova i klubova koji se zatvaraju u 02.00 sata, napominje bostonski list.

Koledž "Emerson" je rano jutros poslao upozorenje učenicima pozvavši ih da prijave "svaku sumnjivu aktivnost".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Napad na koledžu u Bostonu, šestoro izbodeno

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2016

Šest osoba zadobilo je ubodne rane tokom napada u Bostonu. Koledž Emerson upozorio je da je dvoje osumnjičenih kriminalaca u bekstvu Šest osoba zadobilo je ubodne rane tokom napada u Bostonu. Koledž Emerson upozorio je da je dvoje osumnjičenih kriminalaca u bekstvu i pozvao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.