Bosanka - prostitutka prisilila na seks mušteriju u koju se zaljubila

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanka - prostitutka prisilila na seks mušteriju u koju se zaljubila

Da se poseta prostitutki može pretvoriti u dugogodišnju noćnu moru na svojoj koži je najbolje osetio jedan visokopozicionirani švajcarski bankar. On je, naime, još 2008. jednoj bosanskohercegovačkoj "dami noći" (39) koja "radi" u Cirihu platio za nekoliko sati zadovoljstva. Međutim, njoj se visoki, mladi i bogati bankar toliko svideo da se u njega istog trenutka zaljubila. Saznala je njegovo pravo ime, detalje iz njegova života i počela da ga prati u stopu...

Zahtevala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je od njega da je svakodnevno posećuje, ne tražeći pri tom novac. Svakodnevno mu je slala SMS poruke, pojavljivala se kod njega na poslu, zaustavljala ga na ulici, slala mu i-mejl poruke s pretnjama da će ubiti i sebe i njega ako s njom ne nastavi vezu. Najavila mu je da će sve otkriti njegovoj supruzi ako je on bude ignorisao.

Bankari su možda odvažni u financijskim transakcijama, ali kada su pretnje ubistvom i otkrivanjem bivših poseta došle na red, bankar je popustio. I tada je, kaže, ušao u još dublji krug pakla.

– Susreli bi se u kafiću, uz kafu i kruasane, a ona bi me odmah odvukla do prve hotelske sobe. Užasno, nijednom nisam stigao čak ni kafu da popijem, osećao sam se kao komad mesa koji je želela da iskoristi do krajnjih granica – izjavio je bankar tokom suđenja prostitutki koju je, ne videći drugog izlaza, prijavio policiji.

Bosanka - "kraljica ulice" se branila rečima "da su optužbe nebulozne".

– Pa ko može čoveka od 190 centimetara visine da prisili da skine gaće? Ja ne mogu,

to je sigurno – tvrdila je žena, a sud joj je poverovao da ga nije prisiljavala, ali zato ju je osudio na 24 meseca zatvora zbog uhođenja i uznemiravanja, a kao dokaz su poslužile SMS poruke koje je slala bankaru kao i izjave svedoka s njegova posla.

Ujedno, prihodom prostitutke pozabavili su se i švajcarski poreznici koji su je dodatno kaznili, jer su izračunali da je "noćnim radom" zarađivala oko 14 hiljada franaka za mesec i da nije imala pravo na socijalnu pomoć koju je primala, okoristivši se tako sa čak 220 hiljada franaka.

S druge strane, ni bankar nije baš dobro prošao, jer ga je nakon izbijanja afere napustila supruga, a zbog lošeg publiciteta dobio je i otkaz u banci kojom je do tada upravljao... Razmisliće dobro pre nego što sledeći put ode u javnu kuću...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prostitutka iz BiH proganjala mušteriju u koju se zaljubila

Izvor: S media, 06.Mar.2012

Da se poseta prostitutki može pretvoriti u dugogodišnju noćnu moru uverio se ugledan švajcarski bankar. On je još 2008. jednoj Bosanki (39) koja je radila kao "prijateljica noći" u Cirihu platio za nekoliko sati zadovoljstva, ali nije ni slutio da će se ona u njega ludo zaljubiti...Posle rastanka...

Nastavak na S media...

Prostitutka prisilila na seks bankara u kojeg se zaljubila

Izvor: medio.rs, 06.Mar.2012

Jedan visokopozicionirani švajcarski bankar, koji je 2008. godine koristio usluge prostitutke iz BiH koja radi u Cirihu, nije ni slutio da će mu taj susret promeniti život.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.