Izvor: Blic, 13.Apr.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borodin pušten uz kauciju

Borodin pušten uz kauciju

MOSKVA (Tanjug) - Švajcarski sud je juče oslobodio iz ženevskog zatvora državnog sekretara Saveza Rusije i Belorusije Pavela Borodina i dozvolio mu da se vrati u Moskvu, uz kauciju od pet miliona švajcarskih franaka. U Moskvi su juče bile preduzete sve mere kako bi taj novac danas bio dostavljen švajcarskim vlastima.

Odmah posle uplate kaucije na odgovarajući bankovni račun, Borodin će moći da napusti Švajcarsku, ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti obavezan da dolazi u Ženevu, na poziv istražnog sudije.

U Ženevi sekretara Saveza Rusije i Belorusije optužuju za umešanost u korupcionašku aferu, vezanu za svojevremenu rekonstrukciju Kremlja, koju su izvodili švajcarski građevinari.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.