Boris Džonson se odrekao američkog državljanstva

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Džonson se odrekao američkog državljanstva

Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson odrekao se svog američkog državljanstva, saopštilo je američko Ministarstvo finansija. Niko iz britanskog Ministarstva spoljnih poslova nije bio dostupan za bilo kakav komentar.

Britanski ministar, koji je rođen u Njujorku, ranije je najavio da će se odreći američkog državljanstva.

On je imao dvojno državljanstvo, a prema navodima američkih medija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << regulisao je porez za 2015. godinu.

Američko Ministarstvo finansija objavilo je listu onih koji su se odrekli državljanstva SAD ili dugoročnog boravišta do 31. decembra 2016. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRITANSKI ŠEF DIPLOMATIJE PRELOMIO: Boris Džonson se odrekao američkog državljanstva!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2017

...Džonson, koji je rođen u Njujorku, ranije je najavio da će se odreći američkog državljanstva..On je imao dvojno državljanstvo i prema navodima američkih medija, regulisao je porez za 2015 godinu..Niko iz britanskog Ministarstva inostranih poslova nije bio dostupan za bilo kakav komentar..Američko...

Nastavak na Kurir...

Boris Džonson se odrekao američkog državljanstva

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2017, 15:57

Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson, koji je rođen u Njujorku, odrekao se američkog državljanstva...Američka vlada objavila je juče listu osoba koje su se odrekle državljanstva SAD prethodne godine i na njoj se nalazi i Džonson...Nakon što je platio porez na kapitalnu dobit u SAD...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.