Borell krajem nedelje na Kosovu i Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2020, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borell krajem nedelje na Kosovu i Srbiji

Visoki predstavnik Evropske Unije za zajedničku spoljnu politiku i bezbednost, Jospeh Borell, posetiće krajem nedelje Kosovo i Srbiju, potvđeno je u sedištu EU.  Borell će prvo posetiti Prištinu 30. januara, a sledećeg dana Beograd, najavio je njegov protprol Peter Stano istakavši kako je ova poseta dokaz posvećenosti šefa evropske diplomatije prema dijalogu o normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova. Joseph Borell danas boravi u Berlinu, gde se satao sa nemačkim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Borel krajem nedelje u Prištini i Beogradu kako bi obnovio dijalog

Izvor: Danas, 27.Jan.2020

Visoki predstavnik EU Žozep Borel će krajem nedelje posetiti Prištinu i Beograd da u razgovoru sa kosovskim i srpskim zvaničnicima dobije saznanja "kako obnoviti njihov dijalog koji je u zastoju", a s tim u vezi postoje i kontakti EU i zvaničnika SAD.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.