Izvor: Blic, 21.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bordel samo za žene

Bordel samo za žene

Bivša holivudska madam Heidi Flis, koja je zbog vođenja bordela u Kaliforniji dospela i u zatvor, planira da se vrati najstarijem zanatu na svetu.

Naime, Heidi planira da u Nevadi, gde je prostitucija legalna, otvori bordel namenjen klijentima nežnijeg pola. Ona je potvrdila da je postigla sporazum sa vlasnikom licence za otvaranje bordela 'Čeri Pač', koji će preimenovati u 'Farmu pastuva'.

Flisova tvrdi da je do sada dobila veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broj prijava od muškaraca koji traže posao. 'Holivudska madam traži pre svega zgodne muškarce. Bordel će biti prava oaza za žene usred pustinje', rekla je ona za 'Rojters'. Planirano je da bordel zaposli 20 muškaraca, koji će koštati 250 dolara na sat.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.