Boko Haram najavljuje BOMBAŠKE NAPADE: Niko nije BEZBEDAN

Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boko Haram najavljuje BOMBAŠKE NAPADE: Niko nije BEZBEDAN

Muškarac koji se predstavlja kao borac Boko Harama putem video poruke objavio je da ova islamistička organizacija planira bombaške napade u prestonici Nigerije Abudži, prenosi Rojters koji je imao uvid u ovaj snimak.

"Još bombaških napada stiže, uključhujući i na Abudžu za koju vi mislite da je bezbedna", kaže taj muškarac u video snimku koji su nabavili američki novinarski sajt "Sahara riporters" i nigerijski novinar Ahmad Salkida.

Rojters navodi da u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutku ne može da potvrdi autentičnost snimka i podseća da su nigerijske vlasti prošlog meseca objavile da su sprečile planirane napade ekstremista iz Boko Harama na britansku i američku ambasadu u Abudži.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.