Bojkot nastave roditelja djece srpske nacionalnosti u Srebrenici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Feb.2020, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojkot nastave roditelja djece srpske nacionalnosti u Srebrenici

Roditelji učenika srpske nacionalnosti Prve osnovne škole Srebrenica odlučili su da njihova djeca bojkotuju nastavu. Odluku su donijeli 26. februara na održanom sastanku roditelja uz zahtjev da ministrica prosvjete u Republici Srpskoj (RS) Natalija Trivić dođe u Srebrenicu, sasluša i njihove zahtjeve, a nakon što je uvažila zahtjeve roditelja učenika bošnjačke nacionalnosti. Predstavnica roditelja Sađana Bojić kazala je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da, dok ministrica ne dođe na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska djeca u srebreničkoj školi nisu došla na nastavu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2020

SREBRENICA - Učenici srpske nacionalnosti jutros nisu došli na nastavu u Prvu osnovnu školu u Srebrenici, u skladu sa zaključcima sastanka roditelja srpske djece, potvrdili su Srni članovi Savjeta roditelja u ovoj školi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.