Izvor: Blic, 23.Avg.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogati pedofil se ubio, ali postoji CRNA BELEŽNICA zbog koje i dalje strepi pola džet-seta: U njoj samo Klinton ima 22 BROJA!

Velika prašina se podigla posle hapšenja i samoubistva milijardera Džefrija Epstajna i podvođača maloletnica za zatvoren klub slavnih osoba koji su skloni bahatom ponašanju koje je dosezalo do pedofilije. Nakon što je bio lišen slobode, ovaj put bez prava na kauciju, mnoge javne ličnosti su doslovno bile u strahu koji je evidentan čak i nakon što je pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPSTAJN JE MRTAV, ALI AMERIČKI BOGATAŠI STRAHUJU OD NJEGOVE CRNE BELEŽNICE: U njoj su imena Trampa, Džegera, Fajnsa, Boldvina... a Klinton ima 22 broja!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2019

U njegovm beležnicama pedofila i milijardera Džefrija Epstajna, koji se nedavno ubio u zatvoru, spominju se imena i brojevi telefona imena poput Donalda Trampa, Bila Klintona, Ehuda Baraka, Aleka Boldvina, Ralfa Fajnsa, Mika Džegera, pa čak i bivše žene frontmena Nirvane, Kurta Kobejna, Kortni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.