Izvor: Blic, 24.Avg.2009, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizanci rođeni u razmaku od pedeset i jednog sata

Hejli Filips iz Sanderlenda u Engleskoj rodila je identične blizance u razmaku od pedeset i jednog sata, prenosi Dejli mejl.

Nakon rođenja Rajana, Hejli Filips je očekivala da neće proći mnogo vremena pre nego što se rodi i njegov brat blizanac. Međutim, bilo je potrebno više od dva dana i još jedno porađanje da bi konačno i Luis došao na ovaj svet.

Blizanci Rajan i Luis rođeni različitih dana imaju i različite horoskopske znake: Rajan, čiji je rođendan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio u nedelju, je Lav, a Luis, koji će svoj rođendan proslaviti u utorak, je Devica.

"Porodila sam se dva puta, Rajan se rodio kod kuće, a Luis dva dana kasnije u bolnici. Rođeni su različitih dana, različitih su horoskopskih znakova, a da se Luis rodio dva dana kasnije, krenuo bi u školu godinu dana kasnije", izjavila je majka dečaka.

Dvadesetčetvorogodišnja Hejli Filips je primljena u bolnicu nakon što je osetila trudove. Misleći da je u pitanju infekcija lekari su je poslali kući, ali se ona porodila, jedanaest nedelja pre očekivanog termina, uz pomoć svog partnera Krega Selbija.

Filips je potom odmah prebačena u bolnicu gde su je doktori pripremili za rođenje drugog sina, ali se ništa nije dogodilo.

"Bolovi su prestali i osećala sam se dobro, sledeća dva dana sam provela posećujući Rajana u odeljenju za novorođenčad, još uvek trudna sa Luisom, što je bilo veoma čudno", rekla je Hejli Filips.

Nakon pedeset jednog sata je na svet konačno došao i Luis. Dečaci su bili rođeni pre vremena, pa su neko vreme morali da provedu odvojeni u inkubatorima.

"Bila sam presrećna kada sam konačno mogla da ih držim zajedno u naručju", izjavila je Filips.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.