Bivša djevojka Dženana Memića predana Tužilaštvu BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2021, 12:02

Bivša djevojka Dženana Memića predana Tužilaštvu BiH

Bivša djevojka Dženana Memića, Alisa Mutap Ramić, koja je uhapšena u srijedu 16. juna predana je u nadležnost Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Uhapšene još dvije osobe povezane sa slučajem 'Dženan Memić' Sarajevska policija je uhapsila Mutap Ramić nakon pretresa kuće u kojoj živi, a sve zbog sumnje da je učestvovala u prikrivanju dokaza koji mogu pomoći u rasvjetljivanju slučaja “Dženan Memić”. Ona je prenoćila u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Muriz i Arijana Memić: Hapšenje Alise vraća vjeru u institucije

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2021

SARAJEVO - Ispred Tužilaštva Kantona Sarajevo danas su se ponovo okupili porodica, prijatelji i građani, a nakon hapšenja četiri osobe u slučaju stradanja Dženana Memića, među kojima je i njegova bivša djevojka Alisa Ramić, djevojački Mutap.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.