Bitkoin pao na 58.100 dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2021, 12:36

Bitkoin pao na 58.100 dolara

Bitkoin je pao danas na najniži nivo u poslednjih nedelju i po dana, ali je još uvek u poziciji da oktobar završi s najboljim mesečnim rezultatom od februara ove godine.

Najveća kriptovaluta na svetu po tržišnoj kapitalizaciji, palo je za 3,7 posto na 58.100 dolara, što je njen najniži nivo od 15. oktobra, dok je u odnosu na rekordnu vrednost svih vremena od 67.016 dolara, koju je dostigla u utorak, u minusu za 13 procenata.

Pad bitkoina je rezultat pojačane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aktivnosti trgovaca koji su pohrlili da unovče dobitke od nedavnog jačanja ove kriptovalute, kaže Toni Sikamor, analitičar australijske investicione platforme Siti Indeks.

Bitkoin do sada u tekućem mesecu beleži rast od skoro 35 odsto, što će, ukoliko tako ostane, biti njegov najbolji učinak u poslednjih osam meseci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bitcoin pao na 58.100 dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021

LONDON - Bitcoin je pao danas na najniži nivo u posljednjih nedjelju i po dana, ali je još uvijek u poziciji da oktobar završi s najboljim mjesečnim rezultatom od februara ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.