Bio je na rubu smrti, a onda su doveli njegovog psa u bolnicu

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je na rubu smrti, a onda su doveli njegovog psa u bolnicu

Džejms Vathen (73) bio je na rubu smrti prošle nedelje. Tražio je da zadnji put vidi svog ljubimca, jednookog i krezubog Bubu koji je od tuge za gazdom prestao da jede.

Primljen je u bolnicu u Kentakiju pre nekoliko nedelja.

Socijalna radnica zaključila je da upravo tuga i gubitak prijatelja pogoršavaju Džejmsovo stanje.

Zato su medicinske sestre odlučile da zaobiđu bolnička pravila o zabrani uvođenja životinja u bolnicu.

Nakon nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << poziva saznale su da je Buba preko udruženja za pomoć životinjama završio u udomiteljskoj porodici.

A sasvim slučajno i on se razboleo. Prestali su  da jedu u isto vreme.

- Prestao da jede pre nedelju dana, što je bilo jako čudno. Nije znao gde je Džejms, niti je Džejms znao gde je on i verovali ili ne, prestali su da jedu u isto vreme, kazala je Meri En Smit iz udruženja za pomoć životinjama.

U subotu je u bolnicu dovela psića koji, osim oka, nema ni donje zube.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Dirljiva priča o deki na samrti i njegovoj jednookoj čivavi i o jednom ČUDU

Izvor: Blic, 18.Okt.2014

Džejms Vaten (73) koji je u veoma lošem zdravstvenim stanju ležao u bolnici, jedva je smogao snage da medicinskoj sestri šapne na uvo šta mu najviše nedostaje...Džejms je bio veoma lošeg zdravlja, prestao je da jede, a jedva je i pričao. Ali pored sve ove muke njemu je najviše nedostajala njegova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.