BiH: Uhapšen muškarac koji je udario nogom doktorku u glavu

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Uhapšen muškarac koji je udario nogom doktorku u glavu

Prijedorska policija uhapsila je muškarca E.K. iz Kozarca kod Prijedora, koji je nasilno ušao u ordinaciju doktorke B.G. i udario je nogom u glavu.

Dok su medicinski radnici juče pružali pomoć kćerki osumnjičenog, on je udario nogom u zatvorena vrata ordinacije, potom ušao u ordinaciju i udario doktorku, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Prijedor.

Usled udarca, B.G. je zadobila povrede glave i potres mozga, zbog čega se javila u Bolnicu "Doktor Mladen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Stojanović" u Prijedoru, gde je privremeno zadržana.

E.K. se tereti krivično za napad na službeno lice u vršenju službene radnje nad osobom B.G. iz Banjaluke i za oštećenje tuđe stvari na štetu Doma zdravlja Kozarac.

O slučaju je obavešten tužilac Okružnog tužilaštva u Banjaluci, kojem će biti dostavljena prijava protiv E.K.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kozarcu uhapšen muškarac koji je udario nogom doktorku u glavu

Izvor: Beta, 05.Apr.2017

Prijedorska policija uhapsila je muškarca E.K. iz Kozarca kod Prijedora, koji je nasilno ušao u ordinaciju doktorke B.G. i udario je nogom u glavu.Dok su medicinski radnici juče pružali pomoć kćerki osumnjičenog, on je udario nogom u zatvorena vrata ordinacije, potom ušao u ordinaciju i udario...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.