Berluskoniju četiri godine zatvora

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoniju četiri godine zatvora

Sud je osudio Silvija Berluskonija na četiri godine zatvora zbog pronevere i utaje poreza u medijskoj kompaniji “Medijaset” koja je u njegovom vlasništvu
Sud u Italiji osudio je bivšeg premijera Silvija Berluskonija na četiri godine zatvora zbog pronevere i utaje poreza u medijskoj kompaniji “Medijaset” koja je u njegovom vlasništvu.
Današnja presuda je prva koja je izrečena protiv Berluskonija (76), pošto su druge krivične istrage i procesi protiv njega završeni oslobađajućim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << odlukama ili su odbačeni zbog ograničavajućeg statusa, preneo je AP.
Očekuje se da će Berluskoni uložiti žalbu na sudsku odluku, a prema italijanskom zakonu presuda postaje konačna tek pošto slučaj prođe kroz dvostepenu žalbenu proceduru.
Bivši premijer nije bio prisutan u sudnici prilikom izricanja presude.
Izvor: Novosti
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.