Berluskonijevo lažno venčanje

Izvor: Blic, 13.Jun.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskonijevo lažno venčanje

Antonelo Zapadu, sardinijski fotoreporter, kojeg je Silvio Berluskoni, premijer Italije, tužio zbog narušavanja privatnosti, izjavio je da je između 2006. i 2009. načinio oko 5.000 fotografija u Berluskonijevoj vili „Čertoza" na Sardiniji.

Među njima je i snimak iz proleća 2008. na kojem se vidi lažno venčanje italijanskog premijera sa nepoznatom devojkom u bašti vile.

„Onih 700 fotografija koje su mi karabinjeri oduzeli nisu svi snimci koje imam. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ako baš hoćete da vam kažem - između 2006. i 2009. načinio sam oko 5.000 fotografija. Među njima je i ona snimljena u proleće prošle godine na kojoj je Berluskonijevo lažno venčanje sa nekom devojkom u bašti vile 'Čertoze’. Oko njih se vide buketi cveća i devojke koje zadovoljno aplaudiraju", kazao je Zapadu, koji je juče ispred suda u Rimu čekao da sazna odluku o tome da li postoje osnove za Berluskonijevu tužbu. Fotoreporter sa Sardinije je u žižu javnosti dospeo 2007. kada su u tabloidu „Ođi" objavljene fotografije predsednika italijanske vlade u društvu pet devojaka koje mu se smenjuju u krilu u bašti vile „Čertoza". Zapadu je pre dve nedelje odneo karabinjerima oko 700 slika koje je u okolini vili načinio tokom prošle i ove godine, nakon što je načuo da bi mogao da bude uhapšen. Na fotografijama, čiji je deo kasnije objavio španski list „El Pais" vide se devojke u toplesima i nagi Mirek Topolanek, bivši premijer Češke, koji je u maju 2008. bio gost Berluskonija. Zapadu je juče kazao da će se novi snimci pojaviti uskoro, ali ne u Italiji.

Rimska „Republika" navodi da su na mnogima od njih devojke u toplesu i lako obučene kraj bazena ili u bašti vile „Čertoze".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nema kraja Berluskonijevim golišavim slikama

Izvor: Mondo, 12.Jun.2009, 16:37

Fotoreporter Antonelo Zapadu, na čijoj se meti Berluskonijeve bahanalije nalaze od 2006. godine, naveo da poseduje oko 5.000 fotografija snimljenih na relaciji aerodrom Olbija na Sardiniji - Berluskonijeva vila Čertoza.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.