Berluskoni optužen za seks sa najmanje pet prostitutki

Izvor: Blic, 10.Sep.2009, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni optužen za seks sa najmanje pet prostitutki

Najmanje pet glamuroznih, mladih žena plaćeno je da imaju seks sa premijerom Italije Silvijom Berluskonijem na zabavama u njegovoj rezidenciji u Rimu, tvrdi premijerov "poslovni partner", piše "Telegraf".

Navodi se da je ukupno 30 mladih žena bilo na 18 večernjih zabava u raskošnom zdanju premijera Italije, tokom petomesečnog perioda, a navodno je grupi od pet njih plaćeno po 1.000 evra da provedu noć sa Berluskonijem.

Ove senzacionalne tvrdnje pojavile su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon što je ispitan premijerov "poslovni partner" Đanpolo Tarantini, koji se nalazi pod istragom u Bariju pod optužbom da je navodio žene na prostituciju.

Tarantini (35) je, u sklopu istrage, naveo imena žena za koje tvrdi da ih je poslao Berluskoniju, kao i datume kad su one bile na zabavama u njegovoj rezidenciji. On je takođe rekao da je ženama služen šampanjac i da su dobijale nakit na poklon.

Tarantini je tužiocima rekao da je između septembra 2008. i januara 2009. na žurke kod Berluskonija dovodio Italijanke i devojke iz drugih zemalja, uključujući istočnu Evropu.

One su u Rim dolazile avionima, da bi bile smeštene na hotel i potom odvedene u premijerovo zdanje, palatu Grazoli, u automobilima sa zatamnjenim staklima, "kako ih ne bi videli novinari ili drugih ljudi", rekao je Tarantini.

"Tada sam mislio da su devojke i kokain ključni za postizanje uspeha u društvu", objasnio je Tarantini.

"Želeo sam da upoznam premijera i platio sam gomilu novca da zadobijem njegovo poverenje. Znajući koliko je zainteresovan za žene, nisam uradio ništa više od toga da ga upoznam sa devojkama, koje sam predstavio kao svoje prijateljice", dodao je on.

Tarantini je rekao da jjedna od tih devojaka, Vanesa Di Meljo, nije prostitutka, ali da se ne ustručava da primi novac za seks.

"Organizovao sam da Di Meljo ponudi seksualne usluge premijeru u dva navrata u Rimu, 5. septembra i 8. oktobra 2008. godine. Sećam se da je 5. septembra ona prenoćila u palati Grazioli", tvrdi Tarantini.

On je, kako navodi, pozvao još četiri privlačne, mlade žene na drugu Berluskonijevu zabavu, održanu 23. septembra prošle godine. Jedna od tih žena, Marija Tereza De Nikolo, imala je "intimni odnos" sa premijerom, rekao je Tarantini. Nakon toga on je pozvao još dve žene, devojku "za pratnju" Joanu Visan i igračicu Barbaru Gueru, da dođu u Berluskonijevu rezidenciju 8. oktobra 2008.

"Njima je plaćeno da imaju seks sa premijerom, sa kojim su provele noć", naveo je Tarantini.

On je objasnio da je podvodio žene nadajući se da će premijer pomoći da se osigura poslovni ugovor sa italijanskom Agencijom za civilnu zaštitu.

Tarantini je 17. decembra prošle godine doveo još dve žene u Berluskonijevu palata u centru Rima i jedna od njih, Kamila Kordeiro Čarao, provela je tamo noć.

Na listi imena našla se i Patricia D' Adario (42), koja je prošlog meseca izjavila da su ona i još jedna prostitutka spavale sa premijerom nakon "jedne od njegovih zabava" prošlog novembra. Pomenute su i glumica Karolina Markoni, manekenka Barbara Guera, Klarisa Kampironi, Mihaela Pribisova i Geraldina Semegini, ali ne navodi se da su i one upletene u seksualne skandale u premijerovoj palati.

Kako je istaknuto, one su jednostavno bile na Berluskonijevim zabavama.

Tarantini je takođe istakao da je podvodio žene Sandru Frisulu, zvaničniku italijanske opozicione Demokratske partije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.