Berlinska policija pretukla nenaoružanog crnca (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 28.Sep.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlinska policija pretukla nenaoružanog crnca (VIDEO)

Policija u Berlinu je pretukla nenaoružanog crnog muškarca zbog navodne krađe bicikla, a prolaznike koji su pokušali da prekinu nasilje vikanjem i bacanjem predmeta na pripadnike policije, policija je isprskala suzavcem, javlja "Redfiš".

Nemačka policija u saopštenju vezanom za ovaj slučaj ne pominje nasilje sa svoje strane niti u kakvom se zdravstvenom stanju nalazi pretučeni, a reakciju građana okarakterisala je "nasilnim otporom".

Na video-snimku se jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vidi kako policajci nemilosrdno biju mladu osobu osumnjičenu za krađu bicikla.

Berlin police savagely beat an unarmed black man because of a "suspected bicycle theft". One officer takes out his gun. Passers-by get pepper-sprayed when they try to stop the violence, police call the public's bravery "violent resistance". #Kotti #DankePolizei pic.twitter.com/Ce2QQIpGM2

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Policija divljački PRETUKLA crnca na sred ulice, prolaznici posmatrali u šoku (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Sep.2018

Policija je pretukla jednog crnca u Berlinu zbog sumnje da je ukrao bicikl, a na ljude koji su pokušali da spreče brutalan napad na muškarca, reagovano je suzavcem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.