Beranac ubio tasta, ranio taštu i suprugu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beranac ubio tasta, ranio taštu i suprugu

Beranac V. Džinkić ubio je svoga tasta, Božidara Asanovića (72), ispalivši više hitaca u njega, ranio taštu Ivku Asanović i suprugu Olgu u Vili Asanovića u Čanju, prenela je RTCG.

Džinkića je policija pronašla posle nešto više od sat vremena potrage, a prema povredama u predelu glave sumnja se da je pokušao samoubistvo.

Džinkić je uhapšen nedugo nakon zločina kod hotela Zlatibor, gde je, kako se sumnja, pokušao da se ubije.

"Službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << barske policije su sinoć oko 22 sata pronašli V. Džinkić (44) iz Berana, koji je kako se sumnja prethodno upotrebom vatrenog oružja u Čanju lišio života jedno lice i naneo povrede dvema osobama", saopšteno je iz Uprave policije.

Džinkić je pronađen u blizini vozila kojim se dovezao kod hotela Zlatibor, sa povredom od vatrenog oružja u predelu glave, zbog čega se sumnja da je pokušao samoubistvo.

Iz policije su naveli da je Džinkić potom prevezen u barsku bolnicu i tada je davao znake života.

"Na osnovu informacija kojima policijski službenici raspolažu u ovom momentu, V. Dž. je prethodno, oko 20.45 sati, u Vili Asanović u Čanju upotrebom vatrenog oružja lišio života B.A. (72) iz Čanja, dok su tom prilikom povrede zadobili supruga i ćerka stradalog, I. A. (71) i O. Dž. (44)", kazali su iz policije.

O događajima je obavešten zamenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, a policija još uvek radi na utvrđivanju svih činjenica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.