Bend Ana & The Changes ovogodišnji laureat nagrade „Milan Mladenović“

Izvor: Danas, 21.Sep.2021, 22:44

Bend Ana & The Changes ovogodišnji laureat nagrade „Milan Mladenović“

"Hvala svima, nisam baš navikla da pobeđujem pa ću doći k sebi za koji minut. Mnogo mi znači ova nagrada, a bend će se oduševiti kada bude čuo. Nastavićemo da pravimo muziku", kazala je kantautorka Ana Ćurčin prilikom preuzimanja Nagrade Milan Mladenović 2021, koju su ona i njen sastav Ana & The Changes osvojili za pesmu "Tu".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ana & The Changes dobitnici nagrade Nagrade Milan Mladenović 2021

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2021, 10:23

"Nisam navikla da pobeđujem.. došla sam večeras da podržim svoje kolege", rekla je muzičarka Ana Ćurčin kada je shvatila da treba da izađe na pozornicu i preuzme nagradu koju dodeljuje Zadužbina Milana Mladenovića za najbolju pesmu na prostoru bivše Jugoslavije. "Mnogo nam znači ova nagrada,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.