Ben Alijevima zlato, ostalima suzavac

Izvor: Mondo, 17.Jan.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Alijevima zlato, ostalima suzavac

Na ulicama glavnog grada Tunisa situacija se, nakon jučerašnjeg smiravanja, ponovo zahuktava. Upotrebljeni su suzavac i vodeni topovi protiv demonstranata i ispaljivani hici u vazduh. Za to vreme porodica svrgnutog predsednika se bavi time gde će da smesti 1,5 tona iz zemlje iznetog zlata.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BEN ALI POBEGAO IZ TUNISA S TONOM I PO ZLATA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Jan.2011

PARIZ - Porodica bivšeg predsednika Tunisa Zin el Abidina Ben Alija, koji je u petak napustio zemlju i pobegao u Saudijsku Arabiju, iznela je iz zemlje tonu i po zlata, izvestio je francuski dnevnik Mond...Prema pisanju lista, Ben Alijeva supruga Lejla Trabelsi pokušala je da podigne zlato iz Centralne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.