Belgijski princ novčano kažnjen zbog nepoštovanje karantina

Izvor: RTS, 10.Jun.2020, 23:42

Belgijski princ novčano kažnjen zbog nepoštovanje karantina

Španske vlasti kaznile su sa 10.400 evra belgijskog princa Joakima zbog kršenja mera izolacije u vreme pandemije kada se pridružio svojoj devojci na proslavi u Andaluziji, prenosi "Brisel tajms".
Belgijski princ Joakim kažnjen je sa 10.400 eura zbog nepoštovanja obaveznog 14-dnevnog karantina po dolasku u Španiju.

Kazna može biti umanjena za 50 odsto ukoliko je sestrić belgijskog kralja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Filipa i deseti u naslednom redu za presto uskoro plati, prenosi Brisel tajms.
Belgijski princ izazvao je burne reakcije nakon što se pojavila informacija da je 26. maja otišao na zabavu u Kordobi, kojoj je prisustvovalo 27 ljudi, čime je prekršena lokalna mera prema kojoj su zabranjena okupljanja više od 15 ljudi.
Sestrić belgijskog kralja Filipa i deseti u naslednom redu za presto, kasnije se izvinio zbog incidenta.
Vlasti i dalje istražuju veliki skup kojem je prisustvovao tokom trajanja restirktivnih mera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgijski princ novčano kažnjen zbog kršenja mera izolacije

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2020, 07:05

Španske vlasti kaznile su sa 10.400 evra belgijskog princa Joahima zbog kršenja mera izolacije u vreme pandemije kada se pridružio svojoj devojci na proslavi u Andaluziji, saznaje se u policiji u Kordobi...Kazna je propisana nećaku belgijskog kralja zato što je prekršio restriktivne mere, što...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.