Izvor: Blic, 14.Mar.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća potvrdila da će Buš posetiti Hrvatsku u aprilu

Bela kuća danas je i službeno potvrdila da će američki predsednik Džordž Buš početkom aprila posetiti Hrvatsku, prenela je večeras Hrvatska televizija (HTV).



Portparol Veća za nacionalnu sigurnost Bele kuće Gordon Džondro rekao je da će Buš od 2. do 4. aprila učestvovati u radu samita NATO-a u Bukureštu, nakon čega će nakratko posetiti Zagreb, a neposredno pre samita otputovaće u Ukrajinu.

"On ide u Ukrajinu, Rumuniju i Hrvatsku", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Džondro, a prenosi HTV.

Dnevne novine "Jutarnji list" objavile su početkom marta nezvaničnu informaciju, pozivajući se na tada neimenovane diplomatske izvore i izvore iz krugova organizatora posete, da će Buš posetiti Zagreb nakon samita NATO-a u Bukureštu, ali američki izvori su tada odbili da potvrde tu informaciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potvrđena poseta Buša Hrvatskoj

Izvor: B92, 14.Mar.2008

Zagreb, Brisel -- Bela kuća je i službeno potvrdila da će Džordž Buš početkom aprila posetiti Hrvatsku, prenela je sinoć Hrvatska televizija... Portparol Veća za nacionalnu sigurnost Bele kuće Gordon Džondro rekao je da će američki predsednik Džordž Buš od 2. do 4. aprila učestvovati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.