Bečki sporazum ne ograničava rusku vojsku na teritoriji svoje zemlje

Izvor: Vostok.rs, 29.Apr.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečki sporazum ne ograničava rusku vojsku na teritoriji svoje zemlje

29.04.2014. -

Bečki sporazum ne ograničava aktivnost Oružanih snaga Rusije u predelima nacionalnih granica, izjavila je delegacija RF na pregovorima u ponedeljak u Beču po pitanju vojne bezbednosti i kontrole oružja.

To je bio odgovor na zahtev Kijeva da Moskva objasni vojne vežbe na zapadnoj granici. „Što se tiče vežbi Južnog i Zapadnog vojnog okruga u blizini granice sa Ukrajinom, ne postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << potreba da se pozivamo na Bečki sporazum o merama jačanja poverenja i bezbednosti iz 2011. godine“, - naglašeno je u izjavi.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Moskva očekuje objašnjenje o konačnim primaocima oružja koje je iz Ukrajine isporučeno u Nemačku

Izvor: Vostok.rs, 30.Apr.2014, 12:12

30.04.2014. -..Moskva želi da od Berlina i Kijeva dobije objašnjenje u vezi sa informacijom o tome da je Ukrajina isporučila oružje u Nemačku, čiji konačni primaoci mogu biti i sirijski pobunjenici. To je u utorak saopštio MSP RF...U medijima se pojavila informacija o isporukama u Nemačku poluautomatskog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.