Beba pronađena živa nakon osam dana pod zemljom

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba pronađena živa nakon osam dana pod zemljom

Kineska policija je oslobodila bebu koja je bila živa sahranjena i uhapsila pet osoba, od kojih su tri članovi porodice, zbog pokušaja ubistva.

Policija je novorođenče pronašla u kartonskoj kutiji zakopanoj par centimetara ispod zemlje. Kineski mediji smatraju da je dečak proveo osam dana pod zemljom, ali oni nisu ponudili nikakve dokaze za ovu informaciju.

U optužene osobe za ovaj zločin spadaju čak i dve bake tek rođenog dečaka. Jedan od optuženih je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << priznao da su bebu ostavili na groblju u kutiji, a zatim su se vratili posle dva dana da ja sahrane, greškom misleći da je dečak umro, prenosi britanski "Gardijan".

Operacija spasavanja je počela kada je slučajni prolaznik prikupljao divlje biljke u blizini padine groblja i čuo zvuk plakanja koji je dolazio iz podzemlja. Kada je dečak stigao u bolnicu bio je u teškom stanju i povraćao je blato.

Bebi je u preživljavanju pomogla kišnica koja je kroz zemlju doprela u kutiju. Beba je bila napuštena oko tri ili četiri dana nakon što je rođen, navode kineski zvaničnici , ali nisu mogli da potvrde još koliko dugo je bio sahranjen pre spasavanja.

Preživeti 10 dana bez hrane je zapanjujući podvig čak i za odraslu osobu, smatraju lekari.

Slična situacija desila se pre godinu dana kada je napuštena beba preživela pet dana u odvodu u Sidneju.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Prolaznik je na groblju čuo plakanje "iz podzemlja". Policija je zatekla šokantan prizor

Izvor: Blic, 13.Maj.2015

Kineska policija spasla je bebu koja je bila živa sahranjena i zbog pokušaja ubistva uhapsila pet osoba, od kojih su troje članovi porodice...Novorođenče je pronađeno u kartonskoj kutiji zakopanoj u dubinu od nekoliko centimetara, a kineski mediji procenjuju da je dečak proveo osam dana pod zemljom...Među...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.