Izvor: Blic, 11.Avg.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba iz Paragvaja izgubila borbu za život

Beba koja je "oživela" pred svoju sahranu nakon što su je doktori u bolnici u Paragvaju proglasili mrtvom, juče je nažalost izgubila svoju borbu za život, prenosi BBC.



Mali dečak Endžel Salavador, koji je težio samo pola kilograma kada je prošle nedelje rođen četiri meseca prevremeno, nije uspeo da preživi u inkubatoru jer mu vitalni organi nisu bili dovoljno jaki, saopštilo je bolničko osoblje.

Pedijatri u bolnici u paragvajskoj prestonici Asunsionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proglasili su bebu mrtvom ali se dečak "probudio" nekoliko sati kasnije, pred svoj pogreb. Šef Pedijatrijske klinike je rekao da doktori nisu dobro proverili vitalne znake deteta pre nego što su ga proglasili mrtvim.

Nije poznato da li će porodica tužiti bolnicu za nemar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.