Batak: Pobeda za oproštaj od navijača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batak: Pobeda za oproštaj od navijača

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da njegova ekipa želi da pobedi Javor u poslednjem kolu plej ofa Super lige Srbije i tako se na trijumfalan način oprosti od svojih navijača u ovoj sezoni.

"Ekipu Javora sam imao priliku da gledam u Beogradu protiv Čukaričkog i u svakoj liniji tima imaju po jednog-dvojicu kvalitetnih pojedinaca. Međutim, Vojvodina zna svoj put. U poslednjoj utakmici ove sezone, želimo da se pobedom oprostimo od navijača, a naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da promovišemo još nekog igrača iz omladinskog pogona", kaže Batak.

On ni za meč protiv Ivanjičana neće moći da računa na kompletan igrački kadar.

"Što se tiče težih povreda, Paločević je i dalje van stroja. Danas ćemo imati trening, ali do ovog trenutka, svi ostali su spremni. Najnovija informacija jeste da će i Planić biti u kombinaciji za meč, s obzirom na to da je ipak kažnjen sa samo jednom utakmicom suspenzije", naglašava Batak.

Na poslednjoj utakmici na "Karađorđu" protiv Radničkog, on je pružio šansu pojedinim igračima koji ove sezone nisu bili u prvom planu.

"Rekao sam da ćemo gledati da promovišemo još nekog igrača iz omladinske škole, ali ćemo biti obazrivi sa tim koliko i kad to da učinimo. Od naših navijača želimo da se oprostimo dobrim rezultatom i pobedom", napominje Batak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.