Barak Obama priznao grešku

Izvor: Danas, 04.Feb.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barak Obama priznao grešku

Američki predsednik Barak Obama priznao je da je pogrešio kada je za ministre zdravlja i budžeta predložio Toma Dašla i Nensi Kilifer, koji su povukli svoje nominacije za te funkcije pošto je otkriveno da nisu platili porez. „Moram priznati da sam pogrešio jer je za ovu administraciju važno da pošalje poruku da ne postoje dvostruki standardi - jedni kada su u pitanju javne ličnosti, a drugi kada je rečo običnim građanima koji moraju da plate porez“, izjavio je Obama.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obama priznao da je pogrešio predlažući Dašla

Izvor: 24sata, 04.Feb.2009

"Moram da priznam da sam pogrešio jer je za ovu administraciju važno da pošalje poruku da ne postoje dvostruki standardi - jedni kad su u pitanju javne ličnosti, a drugi, kad je reč o običnim građanima koji moraju da plate porez", rekao je sinoć Obama.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.